VAN / TUŞBA - Van Ahmet Yesevi Borsa İstanbul İlkokulu

4. Sınıf Bilgi Yarışması

Okulumuzda 4. Sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenlendi.

17 Ocak 2023 tarihinde saat 13.00'de başlayan yarışma oldukça heyecanlı geçti. Okul Müdürümüz Ömer ASLAN ve Müdür Yardımcımız Zeki SEZGİN'inde hazır bulunduğu yarışmada sunuculuğu İngilizce Öğretmenimiz Sevgi TUNA yaparken yarışmanın jüri üyeliğini ise 4-C Sınıfı Öğretmenimiz Alaaddin ÖZATAR ve Din Kültürü Öğretmenimiz Coşkun MEDİNELİ yaptılar.

Yarışmada Türkçe,Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerinden 18 soru ve 2 tane genel kültür sorusu soruldu. Oldukça çekişmeli geçen yarışma sonunda 140 puanlı 4-D Sınıfı dördüncü, 160 puanlı 4-B Sınıfı üçüncü, 170 puanlı 4-A Sınıfı ikinci ve 190 puanlı 4-C Sınıfı birinci oldular.

Yarışmayı kazanan öğrencilerimize, yarışmada yarışan ve görevli olan öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

4. Sınıf Bilgi Yarışması4. Sınıf Bilgi Yarışması4. Sınıf Bilgi Yarışması4. Sınıf Bilgi Yarışması4. Sınıf Bilgi Yarışması4. Sınıf Bilgi Yarışması4. Sınıf Bilgi Yarışması4. Sınıf Bilgi Yarışması4. Sınıf Bilgi Yarışması

Yayın: 17.01.2023 - Güncelleme: 17.01.2023 14:41 - Görüntülenme: 773