VAN / TUŞBA - Van Ahmet Yesevi Borsa İstanbul İlkokulu

May

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerimize diş sağlığı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Okulumuzda 04.03.2024 Pazartesi günü Deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz 2-B Sınıfı Öğrencisi Eyüp Ensar KAYA Kİtap Van Projesi kapsamında yapılan etkinliklerde mansiyon ödülüne layık görüldü. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Kaynaştırma ve bütünleştirme uygulamaları kapsamında, özel gereksinimli öğrencilerimiz ile normal gelişim gösteren öğrencilerimizin bir arada etkinlik yapıp vakit geçirmeleri amacıyla okulumuzda etkinlik yapılmıştır.

Ara

Özel Eğitim Van Projesi Aralık Ayı Panomuz hazırlanmıştır.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılı kapsamında okulumuzda kutlama programı düzenledik.

Okulumuzda 4. Sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenlendi.

Okulumuzda 3. Sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenlendi.

Okulumuzda 2. Sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğrencileri Van Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Van Devlet Tiyatrosu'nda çocuk oyununu izlediler.

Ara

"Van Okuyor" Kitap Okuma Yarışması Madalya ve Başarı Belgesi Töreni 25 Kasım 2022 tarihinde okul bahçemizde yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenimiz 31 Ekim 2023 Pazartesi günü okul bahçemizde coşkuyla kutlandı.

Ekm

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Okul Aile Birliği Genel Toplantımız 23 Ekim 2022 Pazar günü saat 13.00'de  okulumuz yanında bulunan taziye evinde yapılmıştır.

Nis

Kütüphane Haftası 1-C Sınıfı öğrencilerimiz tarafından yapılan etkinliklerle kutlandı. 1-C Sınıfı Öğretmeni Hazniye NAS'a ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.